Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) anunță deschiderea procesului de selecție pentru opt participanți la cursul de formare din cadrul proiectului „Education for Heritage Plus” (HEP), nr. ref. 2020-1-RO01-KA104-079079, implementat de către MNIR, în perioada 15 august 2020 – 15 noiembrie 2021, finanțat de către Uniunea Europeană, prin programul Erasmus +, acțiunea cheie 1, cu suma de 19.820,00 euro

Cei opt participanți selectați vor lua parte la activitatea principală, care va fi un curs structurat, desfășurat în Spania, pe o perioadă de șase zile (la care se adaugă două zile de călătorie), în octombrie – noiembrie 2020, urmat de alte activități specifice: programe de educația adulților (continuarea a două programe ale MNIR și lansarea a două programe noi), activități de diseminare, organizarea și susținerea unui curs de transferabilitate (cinci zile), pe toată durata de implementare a proiectului.

Condiții cerute participanților:

  • Vârsta minimă 18 ani;
  • Existența unei relații contractuale cu MNIR (contract de muncă/convenție sau contract de voluntariat).

Criterii de selecție a participanților:

  • Posibilitatea implicării în activități de educație muzeală;
  • Motivația;
  • Cunoașterea limbii engleze (cel puțin nivel mediu);
  • Cunoașterea metodelor și instrumentelor de educație non-formală și experiența în lucrul cu adulții constituie un avantaj.

Participanții selectați vor semna un contract cu MNIR prin care se angajează să participe activ la toate activitățile din cadrul proiectului (instruiri/pregătire mobilitate, curs structurat, cursuri de formare/transferabilitate, ateliere, promovare și diseminare). Totodată, MNIR va acoperi, în limitele bugetului aprobat, costurile de transport, cazare, masă, taxe de curs, organizare cursuri și ateliere.

Calendar selecție participanți:

31 august – 12 septembrie 2020: Transmiterea aplicațiilor (scrisoare de intenție, din care să rezulte și motivația, precum și acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Curriculum Vitae în format Europass, ambele în limba română), în format electronic, la e-mail: cpp@mnir.ro.

18 septembrie 2020: afișarea rezultatelor selecției pe site-ul https://www.mnir.ro, secțiunea „anunțuri”.

Notă:

MNIR nu percepe nicio taxă aplicanților/ participanților la activitățile proiectului, iar egalitatea de șanse și echilibrul de gen sunt principii de bază în selecția grupului țintă.

Calendarul proiectului poate suferi modificări.

Informații suplimentare pot fi cerute prin e-mail: cpp@mnir.ro sau tel. +40213158207, Compartimentul Programe și Proiecte din cadrul MNIR.

Info

Acces muzeu:

Luni – Marți: închis
Miercuri – Duminică: 9:00 – 17:00
(program de iarna)

Casa de bilete se închide la 16.15

Adresă:
Calea Victoriei 12
Sector 3, 030026
București
România