Cu ocazia zilei naționale a culturii, Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) oferă un beneficiu nou publicului său și anume posibilitatea ca acesta să achiziționeze online biletele de acces la muzeu, precum și la toate evenimentele desfășurate în cadrul instituției culturale.

Biletele de acces la Muzeul Național de Istorie a României se pot achizitiona online de pe site-ul Muzeului, prin intermediul platformei Books, sau direct de pe site-ul BookTes.com.

Platforma BookTes.com promovează România, oferind deopotrivă turiștilor români și străini, numeroase experiențe turistice memorabile, evenimente și obiective turistice.

De asemenea, BookTes ajută toate instituțiile culturale din România să comercializeze biletele de acces în mediul online, atât pe site-urile proprii, prin intermediul unui sistemului de ticketing performant, cât și pe platforma www.booktes.com.

Biletele clasice achiziționate la intrare vor rămâne în continuare valabile însă ne dorim să facilităm accesul la cultură a persoanelor care preferă să-și achiziționeze online biletele de acces precum și pachetele culturale puse la dispoziție.

De asemenea, considerăm că este un moment în care cu toţii trebuie să ne gândim la a moderniza metodele de comunicare cu publicul român și străin, astfel încât accesul la cultură să se facă fără efort.

Oferim în acest sens posibilitatea de a se alege moneda cu care se dorește a se face plata biletelor (RON, Dolar sau Euro), precum și informațiile necesare, disponibile și în limba engleză.

În contextul actual al pandemiei de Covid- 19, ne dorim să limităm interacțiunea umană, de aceea, prin achiziționarea biletelor online cu ajutorul sistemului dezvoltat de BookTes, vizitatorii vor avea accesul în muzeu garantat, fără să mai aștepte la cozile din fața casei de bilete.

Printre avantajele achiziționării online a biletelor de acces se numără disponibilitatea online a serviciului 24 din 24 de ore, confirmarea trimisă imediat pe adresa de email, posibilitatea de a face plata direct cu cardul și ,în plus, beneficiarul scapă de grija biletului, pentru că acesta este trimis pe email sau se regăsește în contul său de pe site sau de pe platforma de bilete.

În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, cumpărătorul primește pe adresa de e-mail furnizată biletele cumpărate, pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea în muzeu, sau poate prezenta biletele direct pe ecranul telefonului.

Accesul la muzeu se face în baza scanarii codului QR de pe bilet. Codurile QR sunt unice și fiecare permite accesul unei singure persoane la muzeu.

Biletele achiziționate online au un termen de valabilitate de 30 de zile din momentul achiziționării acestora.

 

Vă așteptăm cu drag!