Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) va participa la cea de-a XXVI-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS, cel mai cunoscut eveniment din industria cărţii din țară, care se va desfăşura, în perioada 20 – 24 noiembrie 2019, în Pavilionul B2 Romexpo, în intervalul orar 10:00 -20:00.

În cadrul ediției din acest an se vor aniversa 30 de ani de la Revoluția Română din 1989.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus, inițiat și organizat de postul public de radiodifuziune – Radio România, ediţia Bucureşti 2019, va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00.

Cu această ocazie, publicul va avea oportunitatea să descopere la standul muzeului cu numărul 188, peste 80 de titluri ale publicaţiilor proprii, cum sunt: Meșteșug și prestigiu: depozitele hallstattiene de obiecte din bronz și fier de la Tărtăria. Documentarea unei colecții (I), Codex Altemberger, Un tablou pentru Tovarășu’. Pictura, Ceaușescu și cultul personalității, Tezaure monetare bizantine din colecția Muzeului Național de Istorie a României. Volumul II. Secolele VII-XIII, Haina îl face pe om. Șase secole de istorie vestimentară – veșminte, costume, uniforme, accesorii, Ediția a II-a, Capodopere din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a României / Masterpieces from the collection of The National History Museum of Romania. 

Mai multe detalii despre oferta editorială a muzeului găsiți la: https://bit.ly/2pyg0jJ

 

Info

Acces muzeu:

Luni – Marți: închis
Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00
(program de vara)

Casa de bilete se închide la 17.15

Adresă:
Calea Victoriei 12
Sector 3, 030026
București
România