Program : Luni – Marți : închis - Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00 - Casa de Bilete se închide la: 17:15

 
 

Program : Luni – Marți : închis - Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00 - Casa de Bilete se închide la: 17:15

 
 

Conferință științifică la Muzeul Național de Istorie a României

  • 04/04/2024
  • Timp citire: 1 Min

Muzeul Național de Istorie a României vă invită miercuri, 10 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, la conferința cu titlul „Research on Medieval Melee Weapons and Caltrops from the Collections of the National Museum of Romanian History in Bucharest and Its Broader Context”, susținută de prof. dr. mgr. Martin Husár și dr. Silviu Oța (MNIR).

Conferința se va desfășura exclusiv în limba engleză și va avea loc la Muzeul Național de Istorie a României, corp strada Poștei (intrarea B a muzeului), etaj II, sala „Mihai Viteazul”. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru participare, înscrierea se face la adresa de e-mail: inscrierimnir@gmail.com.

Martin Husár își desfășoară activitatea în cadrul Institutului de Cercetare a Moștenirii Culturale „Constantin și Metodiu” (Facultatea de Arte, Universitatea Constatin Filozoful din Nitra – Slovacia), fiind un reputat cercetător în domeniul armamentului medieval din Europa Centrală și de Sud-Est.

Conferința prezintă rezultatul cercetărilor întreprinse în colecția Muzeului Național de Istorie a României, în perioada 2018-2024, alături de dr. Silviu Oța, șeful Secției Arheologie.

Vă așteptăm!

Program vizitare

Luni – Marți : închis
Miercuri – Duminică: 10.00 – 18.00
Casa de bilete se închide la: 17:15

Adresa

Calea Victoriei 12, Sector 3, București 030026, România

Vă invităm să vizitați cele trei mari expoziții permanente – Tezaurul Istoric, Copia Columnei lui Traian și Lapidarium – precum și o serie de expoziții temporare.