Program : Luni – Marți : închis - Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00 - Casa de Bilete se închide la: 17:15

 
 

Program : Luni – Marți : închis - Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00 - Casa de Bilete se închide la: 17:15

 
 

CultMuse, un proiect finanțat de Uniunea Europeană

  • 09/07/2024
  • Timp citire: 2 Min

 

Suntem încântați să vă prezentăm CultMuse, un proiect finanțat de Uniunea Europeană, inițiativă ce are ca scop constituirea unui grup de voluntari din UE care organizează activități în cadrul Muzeului Național de Istorie a României.

CultMuse își propune să încurajeze desfășurarea de activități educative în cadrul muzeelor, să ajute la înțelegerea funcționării acestor instituții culturale și să ofere publicului muzeal oportunitatea de a participa la activități multidisciplinare organizate de voluntari din țări europene, care provin din medii de formare intelectuale și profesionale diverse.

În cadrul proiectului CultMuse colaborează 14 voluntari din Europa care își desfășoară activitatea în cadrul a trei grupuri de lucru: implementare, logistică și promovare. Voluntarii vor desfășura activități la Muzeul Național de Istorie a României cu scopul de a oferi publicului o experiență muzeală atractivă, evidențiind totodată rolul muzeului, o resursă importantă de educație nonformală.

Vă invităm pe 11 iulie, începând cu ora 14:30, la sediul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, București, pentru a vă prezenta proiectul și câteva activități ce urmează a se desfășura la muzeu în cursul lunii iulie. De asemenea, voluntarii vă vor împărtăși experiența lor în cadrul Corpului European de Solidaritate (CES). Evenimentul se va desfășura exclusiv în limba engleză, iar participarea este gratuită.

Program vizitare

Luni – Marți : închis
Miercuri – Duminică: 10.00 – 18.00
Casa de bilete se închide la: 17:15

Adresa

Calea Victoriei 12, Sector 3, București 030026, România

Vă invităm să vizitați cele trei mari expoziții permanente – Tezaurul Istoric, Copia Columnei lui Traian și Lapidarium – precum și o serie de expoziții temporare.