Program : Luni – Marți : închis - Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00 - Casa de Bilete se închide la: 17:15

 
 

Program : Luni – Marți : închis - Miercuri – Duminică: 10:00 – 18:00 - Casa de Bilete se închide la: 17:15

 
 

Lansarea atelierelor educaționale din cadrul proiectului „Tradiție în lut – În siajul artiștilor ceramiști”

  • 05/04/2024
  • Timp citire: 2 Min

Muzeul Național de Istorie a României și partenerii săi anunță demararea atelierelor educaționale din cadrul proiectului „Tradiție în lut – În siajul artiștilor ceramiști”.

Astfel, un prim atelier, cu titlul „Incursiune în arta ceramicii românești” va fi organizat de către Muzeul Național de Istorie a României, Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” din Râmnicu Sărat și Unity in Values Interconfessional Association în ziua de joi, 11 aprilie 2024, începând cu orele 13:00, la sediul Muzeului Municipal „Octavian Moșescu” din Râmnicu Sărat.

Proiectul cultural „Tradiție în lut – În siajul artiștilor ceramiști”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea de finanțare I/2024, aria Patrimoniu Cultural Material, cu suma de 127.382,80 lei, va fi implementat în perioada februarie – noiembrie 2024, alături de Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Județean Teleorman, Muzeul Județean Buzău, Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” din Râmnicu Sărat și Unity in Values Interconfessional Association. În lunile următoare vor fi organizate în cadrul proiectului o serie de prezentări, ateliere și expoziții la București, Buzău, Râmnicu Sărat și Alexandria.

Participarea la activitățile educaționale ale proiectului este gratuită și deschisă, în limita locurilor disponibile, promotorii încurajând aplicarea principiilor nediscriminatorii bazate pe incluziune, egalitatea de șanse, echilibrul de gen, participarea activă atât a adolescenților, cât și a adulților.

Lansarea atelierelor educaționale din cadrul proiectului „Tradiție în lut – În siajul artiștilor ceramiști”
Program vizitare

Luni – Marți : închis
Miercuri – Duminică: 10.00 – 18.00
Casa de bilete se închide la: 17:15

Adresa

Calea Victoriei 12, Sector 3, București 030026, România

Vă invităm să vizitați cele trei mari expoziții permanente – Tezaurul Istoric, Copia Columnei lui Traian și Lapidarium – precum și o serie de expoziții temporare.